Απογειώνουμε τη γνώση!

Language Palette

ΡΟΥΜΕΛΗΣ 24
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
15341
6946065514
210 -63 99 801
languagepalette@gmail.com

ΣχετικΑ με εμΑς

Η σχολή Language Palette είναι ένα εργαστήριο εκμάθησης ξένων γλωσσών που λειτουργεί υπό τη διεύθυνσή μας από τη χρονιά 2013-2014. Δεν αποτελεί αλυσίδα τυποποιημένων σπουδών, έχει το μέγεθος του οργανισμού που επιτρέπει την εξατομικευμένη φροντίδα στην λεπτομέρεια. Έτσι μπορούμε να δίνουμε προσοχή σε έναν έναν μαθητή ξεχωριστά. 

Στην παλέτα των χρωμάτων μας βάζουμε την πείρα, το μεράκι, την αγάπη μας για τα παιδιά και τη μάθηση. Το Language Palette ζωγραφίζει δίνοντας σημασία στην προφορά, την ποιότητα και την ευχάριστη μάθηση. Εμπλουτίζουμε το μάθημα με παραμύθια και παιχνίδια για τους μικρούς μαθητές, με προβολή μυθιστoρημάτων για τους μεγαλύτερους, ενώ σε όλα τα επίπεδα αφιερώνουμε χρόνο σε δραστηριότητες βιωματικής χρήσης της γλώσσας. Μεγάλη σημασία δίνουμε στο ξεκίνημα των παιδιών. Όσο πιό μικρά τόσο το καλύτερο. Ειδικά νηπιακά τμήματα κάνουν τα παιδιά να μαθαίνουν παίζοντας, με ζωντάνια και τραγούδια. Νηπιαγωγός φροντίζει να είναι τα πάντα κατάλληλα για τις τρυφερές ηλικίες.Διοργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις και στόχος μας είναι να περνάμε καλά, ενώ ταυτόχρονα γίνεται σοβαρή προετοιμασία για τις εξετάσεις των διπλωμάτων.

Οι καθηγητές μας έχουν επιλεγεί για τις γνώσεις τους, την παιδαγωγική τους στάση, τις ικανότητές τους, την πείρα τους, την προφορά τους και το μεράκι τους. 'Ετσι, αποτελούμε μια ομάδα με κοινό όραμα την ευχάριστη, φυσική μάθηση της γλώσσας και το πετυχαίνουμε.

Οι γλώσσες που διδάσκονται στη σχολή μασ είναι: 

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Έχουμε ολιγομελή τμήματα για μικρούς και μεγάλους. 

Επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας, τις τιμές μας και τις εκπτώσεις μας. Έχουμε πολιτική εκπτώσεων για αδέλφια, για ανέργους και για τους φίλους μας που μας συστήνουν. Θα χαρούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε εσείς ή το παιδί σας.