.


Καλώς ήρθατε στη σχολή ξένων γλωσσών Language Palette!

Το νηπιακό μας τμήμα αγγλικών σας καλωσορίζει με ένα τραγουδάκι. Πατήστε εδώ για να το ακούσετε.

Goodevening song_pre elementary.m4a (700,6 kB)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΑΓΓΛΙΚΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ - ΓΑΛΛΙΚΑ - ΙΤΑΛΙΚΑ - ΙΣΠΑΝΙΚΑ - ΚΙΝΕΖΙΚΑ

Η σχολή μας υπάρχει από το 1991 υπό τη διεύθυνση Καλπακιώτη, και ήταν γνωστή ως Έρασμος. Από τη χρονιά 2013-2014 παίρνουμε τη σκυτάλη και την πείρα και συνεχίζουμε ως Language Palette. Δίνουμε σημασία στην προφορά έχοντας δίγλωσσους καθηγητές με εξειδικευμένες σπουδές. Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ποιότητα και θέλουμε η μάθηση να είναι ευχάριστη.Αγαπάμε τα παιδιά και θέλουμε να τα κερδίζουμε. Γι αυτό εμπλουτίζουμε το μάθημα με παραμύθια και παιχνίδια για τα μικρότερα, με προβολή μυθιστoρημάτων για τα μεγαλύτερα ενώ σε όλα τα επίπεδα αφιερώνουμε χρόνο σε δραστηριότητες εμπέδωσης. Διοργανώνουμε και παραστάσεις και περνάμε καλά, ταυτόχρονα τα ετοιμάζουμε σωστά για τις εξετάσεις τους. 

Έχουμε ολιγομελή τμήματα για μικρούς και μεγάλους. Οι ενήλικες σε μας θα μπορέσουν να θυμηθούν τη γλώσσα που άφησαν πίσω και σύντομα να ετοιμαστούν και για δίπλωμα εάν το επιθυμούν.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματά μας, τις τιμές μας και τις εκπτώσεις μας. Έχουμε πολιτική εκπτώσεων για αδέλφια, για ανέργους και για τους φίλους μας που μας συστήνουν. Θα χαρούμε να μας δώσετε την ευκαιρία να σας παρέχουμε συμβουλές σχετικά με το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσετε εσείς ή το παιδί σας.